Studio za dizajn je osnovan 1989. godine kao mala obiteljska tvrtka.

Danas imamo 9 djelatnika u stalnom radnom odnosu, a proizvodnja je u stalnom porastu.

Naša predanost i ljubav prema ovoj struci primjećuje se u kvaliteti proizvodnje koju konstantno podižemo praćenjem svjetskih trendova i inovacija.

O nama

Dobro nam došli! Mi smo Studio za dizajn, specijalisti u tisku na tekstil. Predstavljamo Vam naš novi brand: T-Lab.

Krenuli smo 1989. godine kao mala obiteljska tvrtka, s jednom vizijom: da ponudimo tržištu tiska nešto više i kvalitetnije. Stekli smo tiskarska iskustva na raznim područjima, kada smo otkrili da je upravo tekstil naša strast, te smo sva naša ulaganja i znanja usmjerili prema ponudi vrhunskog tiska na tekstil. Naša je vizija bila jasna: posvetiti se jednom konkretnom tiskarskom području. I iz te smo vizije kreirali i našu poslovnu strategiju: pružati perfekciju u tisku na tekstil.

Tokom svih ovih godina, naučili smo i stekli mnogo toga:

Naučili smo da uspjeh nije cilj, već stalan put ka poboljšanjima i inovacijama. Stekli smo najvrjednije: povjerenje naših kupaca, i konstantno širenje tržišta. Zato smo 2016. godine i pokrenuli ovu robnu marku T-Lab, pod kojom se predstavljamo našim inozemnim partnerima, a koji su već prepoznali naše brojne prednosti.

I dalje smo obiteljska tvrtka. Istina, s još 9 zaposlenika u stalnom radnom odnosu, ali atmosfera je i dalje obiteljska: i dalje smo zajednički posvećeni zajedničkim uspjesima i ciljevima.

Danas smo europska tvrtka posvećena napretku, s proizvodnjom u stalnom porastu.

Koristimo nove tehnologije na vrhunskoj sitotiskarskoj opremi te konstantno podižemo standarde kvalitete tiska na tekstil, prateći svjetske trendove i inovacije. Radimo s međunarodnim klijentima i pružamo cjelovitu uslugu u kontinuiranom procesu.

Kod nas doista dobivate cjelovitu uslugu: unutar tvrtke radimo i kompletnu pripremu i dizajn, kao i sve filmove za tisak, čime jamčimo brz početak proizvodnje i brze izmjene prema vašim željama.

Naš kvalificirani tim detaljno pregledava sve proizvode prije izlaska iz tiskare, a kako se kompletan proces izvodi in-house, dobivate i kraće rokove isporuke.

Naši su kapaciteti do čak 5000 otisaka dnevno, ovisno o tipu tiska.

Prodaja najkvalitetnijih boja

Ponosni smo što smo upravo mi u Hrvatsku vratili Union Ink, američku tvrtku čija je neosporna kvaliteta u tiskarskim bojama općepoznata u svijetu. T-Lab je ovlašteni zastupnik za hrvatsko tržište, te u svom tiskarskom odjelu koristimo isključivo boje ovog vrhunskog američkog proizvođača. Trenutno raspolažemo bogatim izborom Union Ink boja, a nudimo vam ih po vrlo konkurentnim cijenama, uz cjelovitu post-prodajnu podršku u njihovoj namjeni.

Kompletan katalog proizvoda je preveden na hrvatski jezik i u pripremi je za tisak. CD s programom za miješanje boja i katalogom na engleskom jeziku dostupan je na zahtjev.

Cjenik, tehničke upute i color karte dostupne za preuzimanje.

Za više informacija posjetite www.unionink.com